A mobile phone forum. Mobile-Forum

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » Mobile-Forum forum » Handset manufacturers » Nokia
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Netmonitor on Nokia DCT4 handsets !



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old November 8th 04, 10:25 AM
news.tpi.pl
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Netmonitor on Nokia DCT4 handsets !

Does anybody know if it is yet possible to unlock NetMonitor on Nokia DCT4
handsets ?

I have 7250i and would like to use this monitor.

thank you in advance

Robert


  #2  
Old November 8th 04, 12:32 PM
Ivor Jones
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


"news.tpi.pl" wrote in message
...
Does anybody know if it is yet possible to unlock NetMonitor on Nokia
DCT4 handsets ?

I have 7250i and would like to use this monitor.

thank you in advance

Robert


You can't. NetMonitor doesn't *exist* on DCT4 handsets, except for those
intended for use by Nokia engineers. It's a different firmware set.

Ivor


  #3  
Old November 8th 04, 01:52 PM
news.tpi.pl
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Does anybody know if it is yet possible to unlock NetMonitor on Nokia
DCT4 handsets ?


You can't. NetMonitor doesn't *exist* on DCT4 handsets, except for those
intended for use by Nokia engineers. It's a different firmware set.


well i'm not so sure about that.

Eg. in my phone i have 16 elements in meny. When i press Menu-17 (key
shortcut) I get 'Not Avalible', and when i press Menu-18 i get 'Wrong
Shortcut' which mens sth should be on 17 and it should be Netmonitor.
I haven't found how to activate it yet, but i've seen a web page on which
tha author said that it was found out finally and it is possible now.

P.S. Mayby sb knows if there is any similiar Java application ?


  #4  
Old November 8th 04, 04:07 PM
eggster2k
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

On Mon, 8 Nov 2004 11:32:16 -0000, "Ivor Jones"
wrote:


"news.tpi.pl" wrote in message
...
Does anybody know if it is yet possible to unlock NetMonitor on Nokia
DCT4 handsets ?

I have 7250i and would like to use this monitor.

thank you in advance

Robert


You can't. NetMonitor doesn't *exist* on DCT4 handsets, except for those
intended for use by Nokia engineers. It's a different firmware set.

Ivor


I know someone who has just got a secondhand 6650 and it has
netmonitor in the menu. No idea how it got there!
  #5  
Old November 8th 04, 10:10 PM
Ivor Jones
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


"eggster2k" wrote in message
...

[snip]

I know someone who has just got a secondhand 6650 and it has
netmonitor in the menu. No idea how it got there!


Who did he buy it from..?!

Ivor


  #6  
Old November 9th 04, 09:50 AM
eggster2k
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

On Mon, 8 Nov 2004 21:10:44 -0000, "Ivor Jones"
wrote:


"eggster2k" wrote in message
.. .

[snip]

I know someone who has just got a secondhand 6650 and it has
netmonitor in the menu. No idea how it got there!


Who did he buy it from..?!

Ivor


a guy on ebay. its a 6650 made june '03 with firmware dated i think
april '04.
  #7  
Old November 10th 04, 10:25 PM
Chris P Bacon
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

On Mon, 8 Nov 2004 11:32:16 -0000, "Ivor Jones"
wrote:


"news.tpi.pl" wrote in message
...
Does anybody know if it is yet possible to unlock NetMonitor on Nokia
DCT4 handsets ?

I have 7250i and would like to use this monitor.

thank you in advance

Robert


You can't. NetMonitor doesn't *exist* on DCT4 handsets, except for those
intended for use by Nokia engineers. It's a different firmware set.

Ivor

I have a 6650 that I bought of eBay and it has Netmonitor installed
although I don't know any codes to try.


Chris P Bacon
  #8  
Old February 24th 15, 08:21 AM
Lolitaa Lolitaa is offline
Member
 
First recorded activity by MobileForum: Jun 2011
Posts: 44
Default

Quote:
Originally Posted by news.tpi.pl View Post
Does anybody know if it is yet possible to unlock NetMonitor on Nokia DCT4
handsets ?

I have 7250i and would like to use this monitor.

thank you in advance

Robert
You can also simply visit http://www.mobileunlocksolutions.com...phones/rs1wp7/ the which supports all the mobile models. You can unlock your without any hesitation because I had just unlocked my phone from them and I am so happy to avail their services.
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I need a cable from RJ11 to Sony T616 - I want to have device dial or use connection from my Cell. Anton Ish Ericsson 4 December 29th 04 11:56 AM
P910i: Problem synching tasks Ben C Ericsson 2 December 29th 04 11:51 AM
Sony Ericsson T68i [email protected] Ericsson 1 December 29th 04 11:41 AM
T610 andrew and claire Ericsson 3 December 29th 04 11:29 AM


All times are GMT +1. The time now is 03:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2017 Mobile-Forum.
The comments are property of their posters.